„Mám dve ruky: jednu, aby som stisol dlaň tých, s ktorými kráčam, a druhú, aby som dvíhal tých, ktorí padajú.“       Guyau

13. ročník Dni aktívneho dobrovoľníctva – DAD

TD_2020Centrum sociálnych služieb “Slnečný dom” – Domov sociálnych služieb, Važecká 3, Prešov
Názov aktivity: Revitalizácia Záhrady zdravia

Dňa 18. septembra 2020 od 9:30 hod. sme si v rámci Týždňa dobrovoľníctva naplánovali práce v Záhrade zdravia, a to ošetrenie stromov, kríkov a rastlín, údržbu záhradného nábytku, balančného chodníka a drevárskej dielničky. Ďalej chceme ošetriť trávnik, bylinkovú záhradu a posilňovňu. Zároveň chceme vykonať predprípravu na zazimovanie niektorých rastlín a príslušenstva Záhrady zdravia. Pôjde výhradne o práce v exteriéri, takže je potrebné sa adekvátne obliecť. Dobrovoľníkovi budú poskytnuté všetky potrebné pomôcky vrátane jednorazových rukavíc, ďalej mu bude poskytnutý pitný režim a drobné občerstvenie. Je potrebné, aby si dobrovoľník so sebou priniesol rúško a dobrú náladu.

Koordinátor: Mgr. Soňa Floreková, PhD.
Kontakt: 051 / 77 573 56
, dobrovolnictvocsssd@centrum.sk

 

Občianske združenie VÁNOK, Važecká 3, Prešov
Názov aktivity:
Daruj vzácny dar – svoj čas

18.09.2020 od 9:30 hod. sa staneme súčasťou celoslovenskej kampane Týždeň dobrovoľníctva. Pôjde o práce prevažne v interiéri, ošetrenie a presádzanie izbových kvetín, príprava materiálu na práce s terapeutickým účinkom /tkanie a šitie/ pre klientov centra. Dobrovoľníkom budú poskytnuté potrebné pomôcky, pitný režim a drobné občerstvenie. Dobrovoľník by si mal priniesť rúško a dobrú náladu.

Koordinátor: Mgr. Soňa Floreková, PhD.
Kontakt: 051 / 77 573 56
, dobrovolnictvocsssd@centrum.sk

 

Komentáre sú uzatvorené.

Optimálna šírka rozlíšenia monitora 1250px a viac (minimálne však 1024px)