„Mám dve ruky: jednu, aby som stisol dlaň tých, s ktorými kráčam, a druhú, aby som dvíhal tých, ktorí padajú.“       Guyau

Týždenný výlet na Domaši

Pomaly prišli letné mesiace, kedy sa začínajú výlety a každý sa rozpráva, kde tohto roku pôjde.  Aj my sme sa na besede s prijímateľmi rozprávali o tom, ktoré miesta navštívia, aké majú plány na leto. Hlavnou témou bol náš výlet na Domašu. Prijímatelia vyjadrovali svoje predstavy  a návrhy.
V pondelok ráno sme sa zišli nabalení a čakali sme na náš autobus. Autobus prišiel a už sme sa viezli. Hurá, Domaša! Po docestovaní do cieľa nás už čakal chutný obed, po ktorom sme sa vybrali na prechádzku. Každý deň sme mali naplnený rôznymi aktivitami. Pripravili sme športový deň, počas ktorého sme hrali bedminton, petang, kužeľky a rôzne loptové hry.
Ďalší deň bol venovaný kreatívnej tvorbe. Každý si pomocou farieb na textil a šablón vytvoril vlastnú originálnu tašku, čo všetkých potešilo a s nadšením sa vrhli sa do výberu vzorov a farieb. Tradične nechýbala ani opekačka a samozrejme s tým spojená diskotéka.
Tohtoročný výlet sme ukončili slávnostne, oslavou menín Lacka a dvoch našich Petrov. Spoločné aj individuálne priania, tancovačka a pohostenie, boli  skvelým zakončením tohtoročného výletu.

Komentáre sú uzatvorené.

Optimálna šírka rozlíšenia monitora 1250px a viac (minimálne však 1024px)