„Mám dve ruky: jednu, aby som stisol dlaň tých, s ktorými kráčam, a druhú, aby som dvíhal tých, ktorí padajú.“       Guyau

Vianočný dar žiakov súkromného školského internátu v Prešove

Dňa 18.12.2017 navštívili zariadenie krízového strediska žiačky súkromného školského internátu so sídlom na Sabinovskej 2 v Prešove s vychovávateľkou Mgr. Ivanou Vojtašekovou PhD. V súkromnom internáte sú ubytovaní chlapci i dievčatá z rôznych/viacerých stredných škôl v meste a zároveň sú tam aj žiaci z Ukrajiny. V čase pred Vianocami žiaci na  internáte organizovali burzu “Darček na poslednú chvíľu”. Žiaci a žiačky, s pomocou vychovávateľov, pripravili hand made výrobky. Kreativita a tvorivosť žiakov je veľká o čom svedčili aj ponúkané výrobky. Následne tieto výrobky  si potom  žiaci i zamestnanci internátu kupovali za dobrovoľný príspevok. Výťažok z predaja každoročne venujú niektorému zo sociálnych zariadení alebo konkrétnej cieľovej skupine v meste. A tento rok  sa rozhodli odovzdať peniaze práve  deťom v krízovom stredisku v hodnote 74 eur.
Týmto sa chceme srdečne poďakovať všetkým žiakom, žiačkam, vychovávateľke Mgr. Ivane Vojtašekovej PhD. ako aj samotnej riaditeľke  PhDr. Eve Ondríkovej PhD., MBA za nádherný vianočný dar, ktorý detí milo potešil a zároveň im vytvoril radosť, úsmev na tvári v štedrý deň v podobe nádherných darčekov  nájdených pod vianočným stromčekom. Všetkým žiakom, žiačkam a celému kolektívu súkromného školského internátu prajeme šťastné a veselé prežitie vianočných sviatkov a šťastný nový  rok 2018.

Komentáre sú uzatvorené.

Optimálna šírka rozlíšenia monitora 1250px a viac (minimálne však 1024px)