„Mám dve ruky: jednu, aby som stisol dlaň tých, s ktorými kráčam, a druhú, aby som dvíhal tých, ktorí padajú.“       Guyau

Vystúpenie študentov špeciálnej pedagogiky

V pondelok poobede, dňa 18. decembra 2017, ožil v našom zariadení Krízového strediska známy vianočný príbeh. V blížiacej sa atmosfére Vianoc, sme mali možnosť sa opäť privítať s našimi dobrými priateľmi  študentmi z Katedry špeciálnej pedagogiky PF PU v Prešove pod odborným vedením PaedDr. Klaudie Košalovej, PhD. z Katedry hudobnej a výtvarnej výchovy.
Študenti sa nám predstavili v hudobno-pohybovom pásme, s príjemnou hudbou, piesňami, záver vystúpenia obohatili kreatívnymi hrami, do ktorých sa s radosťou zapojili všetky deti a vychovávateľky. Vystúpenie vyvolalo úsmev a radosť u našich detí, ktoré potešili našich študentov tiež svojim vystúpením. Takto spoločne sme strávili príjemný predvianočný čas.
Študenti naplnili aspoň na chvíľu krehké, detské duše pokojom, radosťou a láskou.

Patrí im za to uznanie a vďaka, ako aj našim deťom, pod vedením Ing. Slavomíry Gromošovej a personálu strediska, že dokázali za tak krátky čas pripraviť naše nové deti k peknej prezentácii spevu, tanca, recitácií básničiek a hlavne  vystúpeniu pred obecenstvom.

Komentáre sú uzatvorené.

Optimálna šírka rozlíšenia monitora 1250px a viac (minimálne však 1024px)