„Mám dve ruky: jednu, aby som stisol dlaň tých, s ktorými kráčam, a druhú, aby som dvíhal tých, ktorí padajú.“       Guyau

Krst šteniatka Ľubky

V rodine našej canisterapeutky Janky sa narodilo malé šteniatko – Ľubka.  Na počesť narodenia nového psíka  sa dňa 8.marca 2018 v Domove sociálnych služieb na Važeckej 3 v Prešove konal krst šteniatka, ktorému sa všetci prijímatelia stali hrdými krstnými rodičmi. Na tento deň sa všetci tešili. Už vopred si chystali darčeky pre nového psíka, kreslili obrázky.
V deň krstín Kamilka Košárová prečítala pár  zaujímavostí o Pudloch a Tomáš Hudák za všetkých zaželal  malému šteniatku veľa zdravia, lásky, radosti a aby nám bolo dobrým kamarátom a spoločníkom.
Malá Ľubka sa v deň svojich krstín správala hravo a spontánne. Predviedla sa nám vo viacerých kostýmoch, prijímatelia ju mali možnosť česať a kŕmiť.  Na záver nám všetkým zatancovala na pesničku „Môj malý pes Bobík“ a rozlúčila sa podaním labky. Prijímatelia prežili zaujímavé dopoludnie v príjemnej spoločnosti. Z krstín si okrem dobrého pocitu odniesli aj knižku  Denníček môjho psíka,  do ktorej budú zaznamenávať spoločné chvíle strávené s Ľubkou.

Komentáre sú uzatvorené.

Optimálna šírka rozlíšenia monitora 1250px a viac (minimálne však 1024px)