„Mám dve ruky: jednu, aby som stisol dlaň tých, s ktorými kráčam, a druhú, aby som dvíhal tých, ktorí padajú.“       Guyau

Karneval

A opäť raz bolo veselo!  Prijímatelia sociálnej služby z Domova sociálnych služieb v Hanušovciach nad Topľou si dňa 22.2.2017 pripravili pre svojich priateľov karneval. Pozvanie prijali prijímatelia z nášho zariadenia – z Domova sociálnych služieb na Važeckej v Prešove, prijímatelia zo Zariadenia podporovaného bývania v Hanušovciach nad Topľou a prijímatelia z Domova sociálnych služieb vo Vranove nad Topľou.
Hneď v úvode karnevalu sa milým slovom prihovorila  vedúca zariadenia Mgr. Viera Antolová. Všetkých privítala, popriala príjemnú zábavu a po tom sa  už predstavili nápadité masky ako bol vodník, šašo, mačka, myška – hryzka, motýľ, cigánka, tanečnica, zdravotná sestra,  tekvica či ježibab a veľa ďalších vymyslených masiek. Vo vyzdobenej spoločenskej miestnosti, zneli tóny známych ľudových a moderných piesní od obľúbených interpretov, ktoré prilákali do tanca všetkých zúčastnených prijímateľov. Vo víre veselej karnevalovej atmosféry sa postupne predstavili všetky masky, ktoré zožali veľký úspech za perfektné predvedenie a zamaskovanie. Každá maska bola odmenená sladkým pokušením a obrovským potleskom. Počas karnevalovej zábavy vládla príjemná nálada a veselá atmosféra, ktorá u mnohých vyčarila úsmev na tvári.
Tento karneval bol pre viacerých prijímateľov nezabudnuteľným zážitkom a už teraz sa tešia na spoločné stretnutie pri budúcom karnevale.

Komentáre sú uzatvorené.

Optimálna šírka rozlíšenia monitora 1250px a viac (minimálne však 1024px)