„Mám dve ruky: jednu, aby som stisol dlaň tých, s ktorými kráčam, a druhú, aby som dvíhal tých, ktorí padajú.“       Guyau

Valentínsky ples Ptičie

14.február je deň, kedy sa oslavuje Valentín. Ľudia sa obdarúvajú kvetmi, sladkosťami, či inými drobnosťami a stretávajú sa na romantických miestach.
Jedným z krásnych romantických miest bol v tento deň aj Kultúrny dom v obci Ptičie, kde sa konal jubilejný 10.ročník Valentínskeho plesu pre prijímateľov sociálnych služieb PSK. Usporiadateľom tejto akcie je každoročne Centrum sociálnych služieb Garden Humenné. Srdiečkami vyzdobená sála prilákala množstvo prijímateľov zo zariadení PSK a aj kamarátov z poľského zariadenia Základ Aktiwnosci Zawodowej Rimanow. Krásne šaty a skvelé obleky zdobili celú sálu, v ktorej vládla skvelá nálada. Ples úvodným slovom otvorila Petra Hudáková, ktorá moderovala celé podujatie. Privítala všetkých prijímateľov, zamestnancov a vzácnych hostí, ktorí prijali pozvanie na túto akciu.
Milým slovom sa prihovorila pani riaditeľka Centra sociálnych služieb Garden Ing. Jana Kulanová. Všetkým popriala skvelú náladu, príjemnú zábavu a veľa krásnych zážitkov.
V úvode programu nechýbali ukážky spoločenských tancov, svoj talent ukázali prijímateľky hostiteľského zariadenia a na záver obohatil program svojím spevom pán riaditeľ Salvatore di Pasquale aj s dcérou.
Po krásnom programe zazneli tóny ľudovej piesne v podaní už známej hudobnej skupiny Gerok, ktorá na parket pozvala všetkých prítomných a starala sa o dobrú náladu počas celého plesu, na ktorom nechýbala ani tombola.
Prekrásne zážitky a super náladu sme si z tejto akcie priviezli domov a veríme, že na ďalší rok budeme opäť súčasťou tejto skvelej akcie, kde sa zoznámime s množstvom nových kamarátov.

Komentáre sú uzatvorené.

Optimálna šírka rozlíšenia monitora 1250px a viac (minimálne však 1024px)